Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Об’єднання громадян міста Южноукраїнська у 2011 році
AA

Об’єднання громадян міста Южноукраїнська у 2011 році

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську на 1 січня 2012 року органами юстиції та виконавчої влади міста легалізовано діяльність 233 об’єднань громадян. У складі легалізованих об’єднань 159 (68,2%) – осередки політичних партій та 74 (31,8%) – громадські організації.

За напрямками діяльності громадських організацій 17 (23%) – оздоровчі та фізкультурно-спортивні об’єднання, по 7 (9,5%) – об’єднання ветеранів та інвалідів і молодіжних організацій, по 4 (5,4%) – освітні, культурно-виховні об’єднання та громадські рухи, по 3 (4,1%) – жіночі організації та науково-технічні товариства, творчі об’єднання, по 2 (2,7%) – об’єднання професійної спрямованості і національних та дружніх зв’язків. В місті одна дитяча організація, одне об’єднання по захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС і одне об’єднання охорони природи (екологічне).

Впродовж 2011 року легалізовано діяльність 5 громадських організацій.

Відповідно до Закону України “Про благодійництво та благодійні організації” органами юстиції станом на 1 січня 2012 року легалізовано 10 благодійних організацій (об’єднань, фондів тощо) та відповідно до Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії їх діяльності” – 45 профспілкових організацій.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...