Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звертаємося до громадськості міста! Інформація, озвучена очільником профспілки "Рубіж" не відповідає дійсному положенню справ
AA

Звертаємося до громадськості міста! Інформація, озвучена очільником профспілки "Рубіж" не відповідає дійсному положенню справ

29 вересня 2011 року в інформаційній програмі телеканалу «Твій Всесвіт»  керівник профспілки «Рубіж» Ігор Агафонов висловив особисту думку про те, що у зв'язку з протестом Южноукраїнської прокуратури від 21.09.2011, всі рішення, прийняті виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради, є нелегітимними. Ствердження це є хибним і не відповідає істинному стану справ.

Керівництво виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради повідомляє про те, що протест прокурора міста Южноукраїнська внесено на рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2010 №16 «Про утворення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради та затвердження його складу». Прокуратура вимагає лише привести персональний склад виконавчого комітету у відповідність до норм чинного законодавства, а саме: включити до його складу заступника міського голови та керуючого справами. Мови про визнання нелегітимними рішень, прийнятих виконавчим комітетом у нині діючому складі,  в зазначеному протесті прокурора міста Южноукраїнська не йдеться.

Протест прокурора буде розглянуто на 13 сесії Южноукраїнської міської ради, яка відбудеться 6 жовтня 2011 року.

В інтерв'ю журналістам телеканалу «Твій Всесвіт»  Ігор Агафонов говорить також про те, що, можливо, мешканців міста, змусять заплатити існуючі нині борги КП ТВКГ перед ВП ЮУ АЕС, включивши їх безпосередньо до тарифу на комунальні послуги. Це також є нічим іншим, ніж дезінформацією. Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради наголошує на тому, що в тариф за надання послуг водо-теплопостачання та водовідведення не закладено, і ні в якому разі не може бути закладено, суму вищезазначеного боргу.


Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...