Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Святкуємо Міжнародний день громадян похилого віку
AA

Святкуємо Міжнародний день громадян похилого віку

30.09.11 року в танцювальній залі ПК “Енергетик” адміністрацією атомної електростанції для 300 осіб похилого віку організовано святковий концерт з частуванням. На площі Музейного комплексу міста відбулись заходи щодо нагородження відзнаками управління праці та соціального захисту населення заступника та активних членів, волонтерів організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил міста Южноукраїнська які займають активну громадську позицію.
Першого жовтня для людей похилого віку проведено святковий концерт та виступ духового оркестру на площі Музейного комплексу, де одночасно організовано солодкій стіл та відвідування музею Музейного комплексу.
З міського бюджету надано одноразову грошову допомогу особам старше 85 років, а саме 219 осіб на загальну суму 21,9 тис. грн.
До Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана у відділенні соціально-медичних послуг організовано та проведено зустріч учнів ЗОШ №1, №3 та вихованців центру дитячої та юнацької творчості. Відбувся святковий концерт та привітання з врученням відпочиваючим продуктових наборів.


 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...