Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В продовження теми про тарифи... Тільки факти!
AA

В продовження теми про тарифи... Тільки факти!

 Договори із всіма абонентами укладені і є діючими

На сьогоднішній день взаємовідносини комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» з його абонентами здійснюються виключно на основі укладених договорів. Укладено 16133 договори ( із 100% абонентів)

У вересні 2009 року, згідно Постанови Кабінету Міністрів України, до типового договору про надання послуг було внесено зміни. У зв’язку із цим існує необхідність переукладання договорів, оформлених за старим зразком. Робота ця поступово проводиться. Але, не зважаючи на те, що в старих договорах відсутні зміни, передбачені зазначеною Постановою Кабміну, вони відповідають вимогам чинного законодавства, а отже є дійсними до моменту переукладання нових.

В.Потюк, директор КП «ТВКГ».

 Технічні та санітарні норми додержуються

Порядок формування тарифів на житлово-комунальні послуги, затверджений на державному рівні, передбачає 18 видів послуг. Згідно із рішенням виконкому Южноукраїнської міськради, мешканцям нашого міста їх надається 13 (необхідний мінімум для забезпечення належного санітарного, протипожежного та технічного стану житлових будинків).Збільшення переліку послуг призведе до підвищення існуючих тарифів. Крім того, виключені з переліку послуги, не впливають суттєво на якість життя городян (як приклад:  виключена послуга - «експлуатація номерних знаків»,  але на всіх будинках міста вже встановлені номерні знаки і вони не потребують заміни).

Послуга з технічного обслуговування ліфтів в нашому місті не є окремою, а входить до переліку складових тарифу на житлово-комунальні послуги, які надає мешканцям міста комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (затверджено рішенням виконкому від 25.05.2011 р. за кожним будинком окремо). Наявність можливості надавати цю послугу силами місцевого комунального підприємства значно сприяє зниженню її вартості для мешканців Южноукраїнська.

Витрати на вивезення побутових відходів житлово-комунальним господарством міста розраховуються на 1 загальний метр плащі квартири, як того вимагає чинна законодавча база України.

Прибудинкова територія як окремих будинків, так і груп будинків в місті визначена в технічних паспортах БТІ, які є в наявності в КП «ЖЕО».

98 відсотків абонентів уклали договори з КП «ЖЕО». Зараз йде робота по переукладанню діючих договорів. Нові договори доповнені окремими додатками, де міститься перелік послуг, що надаються підприємством ЖКГ, а також оговорені строки і структура надання послуг.

З.Гульман, директор КП «ЖЕО».

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...