Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Управління освіти Южноукраїнської міської ради інформує мешканців міста та всіх зацікавлених осіб щодо наявності та розміщення в місті Южноукраїнськ місць реалізації шкільної форми та шкільного приладдя
AA

Управління освіти Южноукраїнської міської ради інформує мешканців міста та всіх зацікавлених осіб щодо наявності та розміщення в місті Южноукраїнськ місць реалізації шкільної форми та шкільного приладдя

На  виконання  наказу Міністерства освіти і науки, молоді та  спорту   України від 01.07.2011 №728 «Про забезпечення товарами шкільного асортименту та  учнівською  формою», листа  управління  освіти  і науки  облдержадміністрації, управління  освіти Южноукраїнської  міської ради інформує мешканців міста та всіх зацікавлених  осіб  щодо  наявності  та  розміщення в місті Южноукраїнськ місць реалізації шкільної  форми та шкільного приладдя.

Для забезпечення потреб мешканців міста у придбанні шкільних товарів функціонують 4 магазини по реалізації книжкової продукції, які розташовані на центральній вулиці міста та в яких в широкому асортименті представлені канцелярські товари, портфелі, сумки, у 2-х з них можна придбати підручники та посібники. Також, канцелярські товари реалізуються в магазинах: «Продукти -160», «Продукти – 233» ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», магазин «Копійка» ТОВ «Торговий дім копійка», магазин «Сільпо» ТОВ «ФУЗЗІ-ФУД», «Крок» та «Крок +» , «Імідж»  відділі канцелярських товарів в магазині «СОМ» та 4-х кіосках, які розташовані на території міста. Крім того, зазначені товари реалізуються на ринках міста: на ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» розміщується 2 павільйони, в яких такі товари реалізуються постійно.

В місті є магазини одягу та взуття, в яких в період підготовки дітей до школи є можливість придбати одяг та взуття для дітей шкільного віку (8 магазинів - розміщені на центральній вулиці міста).

На ринку ТОВ «Титан» розміщується 9 павільйонів (контейнерів), в яких на сьогоднішній день, в період підготовки дітей до школи, щодня реалізується одяг для дітей шкільного віку, також - 5 контейнерів, в яких реалізують взуття. На ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» розміщується 4 павільйони з продажу взуття та 3 павільйони, де можна придбати одяг для дівчаток та хлопчиків шкільного віку.

На ринку ТОВ «Центральний міський ринок» розміщується 1 павільйон, де щодня можна придбати портфелі (сумки) і 1 павільйон, в якому можна придбати одяг та взуття для дітей шкільного віку. Щосуботи на цьому ж ринку додатково розміщується 10-15 торговельних місць, в яких сезонно реалізують товари для школярів.

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...