Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Атомники допомагають дітям
AA

Атомники допомагають дітям

Турбота про підростаюче покоління – одна з головних складових соціальної політики колективу ВП «Южно-Українська АЕС». 1 червня, у День захисту дітей, його представники відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Соціальний готель». Тут живуть та виховуються близько 50 дітей-сиріт, позбавлених батьківської опіки та таких, що потрапили в скрутні життєві обставини зі всієї Миколаївщини.

За місяць до дитячого свята до депутата обласної ради генерального директора Южно-Української АЕС Віссаріона Кіма звернулося керівництво міської служби у справах дітей з проханням про допомогу у виконанні ремонту приміщень спального корпусу центру. Дитячий «Соціальний готель» фінансується з двох джерел – міського та обласного бюджетів, проте коштів не вистачає. Атомники відгукнулися на проблеми дитячого закладу. Під час відвідин Віссаріоном Кімом центру соціально-психологічної реабілітації дітей з’ясувалася й інша нагальна потреба закладу – конче необхідний ремонт аварійних водоканалізаційних мереж у підвальному приміщенні. За сприяння обласного депутата його було розпочато вже за декілька днів після звернення. Сьогодні ремонтні роботи добігають кінця.

Допомогла Южно-Українська АЕС «Соціальному готелю» і з ремонтом у спальному корпусі, виділивши для цього 10 тис. грн. У День захисту дітей серед інших подарунків, що отримали його вихованці від різних установ та організацій, був і «атомний» - 10 путівок на дитячий відпочинок. 

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Соціальний готель» – не єдиний дитячий заклад, над яким шефствують працівники енергетичного комплексу на Південному Бузі. Вже близько 2 десятиліть опікають вони Рацинську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат, що в сусідньому Вознесенському районі. На рахунку атомників немало добрих справ. Цього року вони надали технічну допомогу у підготовці та відкритті оздоровчого табору, що діє на базі школи. У рамках благодійної допомоги виділено 250 тис. грн. на реконструкцію опалювальної системи їдальні та спального корпусу інтернату.

Помощник генерального директора ОП ЮУ АЭС, помощник депутата облсовета Вера Сивобородько и председатель профкома ОП ЮУ АЭС Владимир Лещетный  поздравляют воспитанников центра с Днем защиты детей.

Воспитанники центра и гости – фото на память.

Читайте також

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

Відбулося спільне відвідування сімей, які постраждали від домашнього насильства

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

До управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради надійшли спеціальні картки...

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...