Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | СТАРТУВАВ ПРОГУЛЯНКОВИЙ МАЙДАНЧИК КЗ ЮДЮСШ
AA

СТАРТУВАВ ПРОГУЛЯНКОВИЙ МАЙДАНЧИК КЗ ЮДЮСШ

 

 

«Зрозуміло і відомо,  що приємно будь здоровим.

 Тільки треба знати як здоровим стати»

    Такими словами розпочато святкову лінійку, присвячену відкриттю літнього прогулянкового майданчика КЗ ЮДЮСШ 1 червня 2011 року.

     Одним із завдань, які ставить перед собою колектив  КЗ ЮДЮСШ, є оздоровлення дітей в літній період. В закладі працюватиме два прогулянкових майданчика, один з яких є спеціалізованим з футболу.

      Роботу прогулянкового майданчика сплановано так, щоб дітям було не тільки цікаво відпочивати та оздоровлюватися, але й щоб  у вересні місяці діти міста захотіли стати учнями спортивної школи. Будуть проведені змагання  «Веселі старти», «Силове багатоборство», «Спортивні ігри з елементами волейболу», «Веселі старти на воді», «Настільні ігри», «Козацькі забави», першість  КЗ ЮДЮСШ з настільного тенісу, спортивні вікторини. Також дітей буде запрошено до фітовітальні на захід «Чай  - мій улюблений напій», де вони отримають загальні поняття про чай, його поживну цінність, ознайомляться   із секретами  заварювання чаю, будуть бачити різні способи приготування напою, навчаться правильно готувати чай. Ні один захід чи змагання не залишаться без призів: машинки, м’ячики, олівці, браслети, тваринки та інше, а також солодкі подарунки порадують дітей.   Кошти на їх придбання виділило управління молоді спорту та культури.

           А також всі ми знаємо, що без друзів важко жити на світі.  Але чи вмієте ви їх вибирати ?  Чи легко вам це вдається ? Чи легко ви знаходите друзів ?  Щоб одержати відповідь на ці запитання, запрошуємо вас, діти міста, в  прогулянковий майданчик спортивної школи .   З вами будуть працювати досвідчені тренери – викладачі дитячо – юнацької спортивної школи Макеєв В.В., Тімашкова О.В., Кісь Н.М., Левін С.П., Бойко Ю.Л., Чеканов Г.О.,  Кордолєвський К.В., інструктори – методисти Тарасов М.А., Деменко А.В., які допоможуть і друзів знайти,  і цікаво провести час.

         А перший день, проведений в прогулянковому майданчику, запам’ятається  установкою на позитивний емоційний стан учасників – всі діти отримали морозиво,  яке в таку жарку погоду  було дуже  доречним.

Підготувала  інструктор – методист Деменко А.В.

 

 

Читайте також

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 24.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 24 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 12.04.2024 по 18.04.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  8 591,9  тис. грн....

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...