Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | День захисту дітей в дитячому садочку №3 "Веселка"
AA

День захисту дітей в дитячому садочку №3 "Веселка"

   Дошкільний садочок № 3 «Веселка»  1 червня 2011 року святкував Міжнародний день захисту дітей. До свята підготувалися всі заздалегідь: прийшли святково одягненими, з квітами та кульками й прикрасили свої майданчики.

   Веселі розваги проводилися для  усіх діток. Музичний керівник Бурлєй І.В. провела цікавий захід для діток раннього віку «Малята та звірята», де малюки приймали активну участь: грали в ігри, танцювали, співали пісень. Музичний керівник Самойленко О.С., організувала розвагу «Дитинство – територія миру і щастя»  для дітей дошкільних груп в якій вихованці приймали  участь в конкурсах та естафетах й отримали велике задоволення.

   Вихователь-методист Макогонюк О.А. організувала конкурс малюнка на асфальті «Веселкове літечко прийшло». Кожен маленький учасник дуже старався проявити свою фантазію та уяву, вміння  відобразити та передати емоції й настрій в малюнку. Найкращими стали вихованки старшої «Б» групи Сухорукова Анна і Писаренко Анастасія та Чернишова Дарина з середньої «Б» групи.

   Протягом дня діткам читали твори художньої літератури на тему прав дітей, розігрувалися сценки.

   Свято пройшло цікаво та весело. Всі малюки отримали позитивні емоції  та солодощі.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...