Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Місту пропонують новий проект
AA

Місту пропонують новий проект

 У середу, 1 червня відбулася зустріч керівництва Южноукраїнської міської ради із представниками ТОВ «Екосистеми України» з м.Києва, які представили на розгляд свою комерційну пропозицію щодо будівництва в місті комплексу нових очисних споруд.
В обговоренні питання приймали участь міський голова Андрій Стулін, його перший заступник Юрій Куришко, голови постійних депутатських комісій Юрій Фомін (комісія з питань будівництва, архітектури, благоустрою, промисловості, транспорту, зв’язку та підприємництва) Сергій Лунін (комісія з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та планування), керівник міського комунального підприємства Василь Потюк, депутати Южноукраїнської міської ради Андрій Заренок та Дмитро Мирошник.

Під час зустрічі, представники «Екосистем України» мали можливість розповісти про переваги свого проекту, про перспективи  його впровадження та відповіли на низку запитань, зокрема, щодо пошуку шляхів фінансового забезпечення будівництва. 

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...