Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Обстеження місць стихійної торгівлі
AA

Обстеження місць стихійної торгівлі

Працівниками управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради щоденно проводяться обстеження місць стихійної торгівлі. 

Нехтуючи Кодексом України про адміністративні правопорушення мешканці міста здійснюють торгівлю в неустановлених місцях.

В необлаштованих місцях здійснюється торгівля молочними продуктами, що категорично заборонено нормами санітарно-епідеміологічного контролю.

Звертаємо увагу мешканців міста, що купуючи молоко, яке не пройшло відповідну обробку, в пластикових пляшках, може призвести до тяжких наслідків.

Не для кого не секрет, що торгівля з таких "лотків" - це хвороби та інші проблеми зі здоров'ям.

Купуючи молоко в пластикових пляшках, уявіть собі, звідки ця пляшка, де, як і якою водою вона вимита. 

 

В даний період на території України категорично заборонено вилов риби. 

Торгівля рибою здійснюється в жахливих умовах!


Адміністративним правопорушенням (проступком) визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.
Адміністративна відповідальність за правопорушення, передбачені цим Кодексом, настає, якщо ці порушення за своїм характером не тягнуть за собою відповідно до закону кримінальної відповідальності. (Стаття 9 Кодексу України про адміністративні правопорушення)
 

Торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.
Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне за собою накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.
(Стаття 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення)

 

  

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 24.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 24 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 12.04.2024 по 18.04.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  8 591,9  тис. грн....

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...