Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Заборгованість населення за житлово-комунальні послуги та електроенергію у січні–лютому 2011 року
AA

Заборгованість населення за житлово-комунальні послуги та електроенергію у січні–лютому 2011 року

 За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–лютому 2011 року населенню міста нараховано до сплати, без урахування сум субсидій та пільг, за житлово-комунальні послуги 5,4 млн.грн.

Сплачено, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 5,3 млн.грн. Рівень сплати склав 99,3%, (по Миколаївській області 85,3%).

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг впродовж лютого  зменшилась на 0,9% і на 1 березня 2011 року складала 3 млн.грн.

Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 1,1 місяця. Кількість власників особових рахунків станом на 1 березня 2011 року мала заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг 3 місяці і більше. По утриманню будинків і споруд та прибудинкових територій їх частка складала2,4%, по централізованому водопостачанню та водовідведенню – 4,8%; по централізованому опаленню та гарячому водопостачанню 5,4%.

Крім цього, жителями міста у січні–лютому 2011 року сплачено за електроенергію 783 тис.грн. Заборгованість за цей вид послуг на 1 березня 2011 року складала 250,8 тис.грн.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2003 № 976 “Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги” у січні–лютому 2011 року з населенням було укладено 158 договорів щодо погашення реструктуризованої заборгованості на суму 45,2 тис.грн. Сума внесених платежів у січні–лютому 2011 року по всіх договорах становила 47,5 тис.грн.

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

Відбулося спільне відвідування сімей, які постраждали від домашнього насильства

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

До управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради надійшли спеціальні картки...

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...