Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звернення депутатів Южноукраїнської міської ради до мешканців міста
AA

Звернення депутатів Южноукраїнської міської ради до мешканців міста

ШАНОВНІ  ЮЖНОУКРАЇНЦІ!

                Все  ближче  до нас священне свято народної мужності і звитяги, день нашого національного тріумфу, символ  доблесті і героїзму  - ДЕНЬ   ПЕРЕМОГИ. 

                Щороку свято 9 травня слугує нагадуванням: немає більшої цінності, ніж  радість життя на вільній землі. Понад шість десятиліть тому відгриміли останні постріли війни, яка залишила по собі зруйновані міста, скалічені долі,обірвала життя мільйонів людей. Немає поряд і багатьох з тих, хто відстоявши свободу і незалежність Батьківщини,повернувся у післявоєнну розруху, мужньо подолав усі тяготи, відновив   зруйновані місті і селища. 

                Та дуже прикро усвідомлювати,що сьогодні  багато ветеранів, які вибороли нашу свободу, підняли країну з руїн, так і не мають комфортної та забезпеченої старості. 

                В Южноукраїнську проживають 518 учасників   бойових дій та ветеранів Великої Вітчизняної війни. Саме на допомогу цим людям були спрямовані кошти, зібрані протягом 2010 року  городянами міста в рамках загальноміської акції "Ветеран". 

                Свою вдячність та повагу до ветеранів війни кожен   з нас може  виразити особистою участю в акції "Ветеран", яка продовжується і в 2011 році. Кошти можна  перерахувати на рахунок міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил (р/р   26008301460212  МФО  326427, код  24782651).

Пам'ятаймо, нас всіх зігріває незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги до щоденних добрих справ, тож відкрити своє серце для співчуття, об'єднатися навколо істинних і вічних цінностей – наш обов'язок перед  поколінням героїв.

Закликаємо вас, шановні южноукраїнці, взяти участь у благодійній акції "Ветеран". Акція триває до 9 травня 2011 року.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...