Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

            Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради  „Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 27.08.2010 №1359 „Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська”, який розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради.

            Цим рішенням передбачається у Правилах благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська скасувати розділ ХІІ „Порядок надання Дозволу на розміщення на території об’єктів благоустрою будівель і споруд соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення”. 

            Підставою для розробки проекту є Закони України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про благоустрій населених пунктів”, „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.2010 №725 „Про затвердження переліку певних дій щодо провадження господарської діяльності або видів господарської діяльності, які не можуть провадитися на підставі подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства”, від 21.05.2009 №526 „Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності”, розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 15.12.2010 №449-р „Про забезпечення виконання вимог Законів України „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності” та „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, рішення Южноукраїнської міської ради від 31.01.2011 №72 „Про призупинення дії розділу ХІІ рішення Южноукраїнської міської ради від 27.08.2010 №1359 „Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська”. 

            Проект регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу та звітом про базове відстеження його результативності 30.03.2011 оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою:www.akts.yujnoukrainsk.mk.ua/showdoc/585/ , в міській бібліотеці № 1 та бібліотеці ПК «Енергетик».

            З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, вул. Дружби народів, 48, каб. №14, бул. Цвіточний, 9, 1поверх (відділ сприяння підприємництву).

            Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акта, складає 1 місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнськ.      

            Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді  за адресою: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб.14, бул. Цвіточний, 9, 1поверх (відділ сприяння підприємництву), тел.: 2-79-69; 5-62-00,  факс 2-15-47.

Читайте також

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 24.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 24 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 12.04.2024 по 18.04.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  8 591,9  тис. грн....

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...