Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

16 лютого 2011 року о 14.00 в залі засідань міськвиконкому відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Розглянуто 23 питання порядку денного, одне з яких - додаткове.
Рішення з одного питання – щодо затвердження фінансових планів на 2011 рік та фондів оплати праці на 2011 рік підприємств комунальної форми власності, не прийнято.

Члени виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради заслухали звіт начальника фінансового управління Южноукраїнської міської ради Копайгори Т.О.  про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 2010 рік.

Виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради зареєстровано Южноукраїнську міську громадську організацію «Агентство соціально-економічного розвитку». Голова – Горностай С.В. Мета діяльності: задоволення та захист законних соціальних, економічних та інших спільних інтересів та сприяння реалізації здійснення загальнодержавних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, що спрямовані на поліпшення соціально-економічного становища міста Южноукраїнська».

 Розглянувши звернення суб’єктів господарювання з питання відведення місць для торгівлі сільськогосподарської продукції з машин та лист відділу Державної автомобільної інспекції з обслуговування адміністративної території м. Южноукраїнська з цього ж питання, забезпечення мешканців міста Южноукраїнська сільськогосподарською продукцією (харчові продукти рослинного походження), впорядкування вуличної торгівлі у місті Южноукраїнську в місцях її стихійного виникнення та недопущення торгівлі у невстановлених місцях, поліпшення стану благоустрою та санітарного стану території міста, виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради прийнято рішення організувати ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції (харчові продукти рослинного походження) з 21.02.2011 по 30.04.2011 в спеціально відведеному для цього місці: карман для паркування транспорту по проспекту Леніна біля Южноукраїнського професійного машинобудівного ліцею та затверджено графік проведення ярмарків.

 Заслухано звіт головного спеціаліста відділу зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації Южноукраїнської міської ради Старченко І.О. про роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради протягом 2010 року.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Легкої Л.Ю. про стан роботи щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати в місті Южноукраїнську, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради доручив управлінню праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради забезпечити контроль за виконанням підприємствами боржниками графіків погашення заборгованості із виплати заробітної плати; здійснювати спільно з правоохоронними та контролюючими органами заходи, спрямовані на посилення державного контролю за додержанням законодавства про оплату праці, притягненням до встановленої чинним законодавством відповідальності за несвоєчасну виплату заробітної плати.

З метою регулювання ринку праці, забезпечення зайнятості населення та соціального захисту безробітних громадян, заслухано інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Легкої Л.Ю. про виконання заходів Програми зайнятості населення у місті Южноукраїнську на 2010-2011 роки за підсумками 2010 року та прийнято відповідне рішення.

 Погоджено проект міської Програми профілактики правопорушень та негативних проявів серед неповнолітніх на 2011-2015 роки.

Розглянуті інші питання місцевого значення, по яким прийняті відповідні рішення.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...