Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Методичне об‘єднання для завідуючих та вихователів-методистів ДНЗ міста
AA

Методичне об‘єднання для завідуючих та вихователів-методистів ДНЗ міста

14 лютого 2011 року в дошкільному навчальному закладі № 3 «Веселка» відбулося методичне об‘єднання для завідуючих та вихователів-методистів ДНЗ міста. 
    Завідуюча ДНЗ №3 Сучкова О.В. ознайомила присутніх з функціями та сучасними технологіями управління педагогічним колективом ДНЗ. Вихователь – методист Радіонова Г.Г. провела з вихователями цікавий та актуальний круглий стіл на тему 
«Статеве виховання дошкільників» (бо на сьогодні перед дошкіллям стоїть нагальна потреба – викорінити принцип безстатевого виховання дітей). Мета цієї форми роботи – сприяти розвитку у педагогів прагнення до самоосвіти, до педагогічної праці, до розширення й поглиблення психолого-педагогічних знань; формувати готовність та вміння реалізувати завдання статевого виховання відповідно до вимог Базової програми розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі».  

 Слухачі методичного об‘єднання активно обговорили проведений захід та обмінялися думками стосовно статевого виховання дітей дошкільного віку в ДНЗ під чітким керівництвом методиста УБОіН Малахової Т.М..
Було прийняте відповідне рішення щодо продовження роботи з даного питання відповідно до Державної базової програми розвитку «Я у Світі».
Педагоги схилилися до одностайної думки, що батькам в даному питанні відводиться основна місія .


 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...