Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | «ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ 2011»
AA

«ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ 2011»

«ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ  2011»

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради доводить до відома, що в 2011 році Україна головує в Комітеті Міністрів Ради Європи. В зв’язку з цим Делегація України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні проводить навчально-ознайомчий візит представників Миколаївської області з 25 березня по 4 квітня по маршруту: Будапешт (Угорщина) – Відень (Австрія) – Венеція (Італія) – Цюріх – (Швейцарія) – Страсбург (Франція) – Мюнхен (Німеччина) – Краків (Польща).

Учасники візитів мають унікальну можливість ознайомитись з роботою штаб-квартир Ради Європи, Європейського суду з прав людини, Європарламенту (Страсбург).

Ці спеціальні заходи розроблені та рекомендовані для керівників підрозділів органів місцевого самоврядування та місцевих адміністрацій; депутатів всіх рівнів, голів міських, селищних, сільських рад; помічників-консультантів депутатів; керівників організацій промислового та аграрного виробництва; приватних підприємців.

Вартість участі у програмі враховуючи головні витрати (проїзд, відпочинок та харчування у готелях, візи, страховки, основна та екскурсійна програма) складає 700Є.

Звертаємо увагу, що склад делегації – обмежений! Кінцевий термін подачі документів 7 лютого 2011 року за адресою: м. Миколаїв, вул. Лягіна, 3.

Збір та підготовку документів членів делегації здійснює Самохін Олександр Володимирович – радник заступника голови обласної державної адміністрації,                 тел./факс: 0512-37-62-80; 0512-58-24-59; м.т.: 050-394-67-69; Е-mail: samohin@mksat.net 

Інформацію про перелік документів, який є обов’язковим для отримання візи, та перелік необхідного у поїздці до Ради Європи (Страсбург, Франція) можна отримати у відділі підприємництва управління економіки Южноукраїнської міської ради, тел. 5-62-00.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...