Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення тарифів для підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців на послуги з вивезення твердих
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення тарифів для підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців на послуги з вивезення твердих

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення тарифів для підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців на послуги з вивезення твердих побутових відходів, які надає комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційне об'єднання", розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.
Проект передбачає встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, які надає комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційне об'єднання".
Підставою для розробки проекту є Закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про житлово – комунальні послуги", постанова Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 "Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів"
Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 30.12.2010 оприлюднено в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК „Енергетик”.
З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. №№ 12,16, тел. 5-62-86, 5-57-78.
Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом місяця з дня цього повідомлення на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 12,16, тел. 5-62-86, 5-57-78, факс 2-15-47.

 

Читайте також

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. Під час виконання бойового завд...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...