Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання Авторської школи в дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка»
AA

Засідання Авторської школи в дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка»

25 листопада 2010 року у дошкільному навчальному закладі № 8 «Казка» відбулося засідання Авторської школи, яка функціонує на рівні міста третій рік.
Метою засідання було розкриття творчої діяльності вихователя, здатності дивуватися і пізнавати, знаходження рішень в нестандартних ситуаціях, відкриття нового та глибоке усвідомлення досвіду роботи з дітьми.
На засіданні були присутні вихователі від ДНЗ №2,3,6,8, ЦРД «Гармонія», методист управління безперервної освіти і науки Малахова Т.М. та вихователі-методисти закладу № 8 Омельченко Т.М., Петросян М.Р.
Під час засідання вихователь-методист Омельченко Т.М. розкрила тему підвищення педагогічної творчості вихователя, який знаходиться в педагогічному пошуку нового та впроваджує новинки у роботі з дітьми. Адже всім відомо що тільки творчий педагог може виховати творчу особистість.
Керівник Авторської школи вихователь Дряміна Л.В. провела тренінг з педагогами «Від творчого педагога до творчої дитини» на якому вдосконалювала творчі здібності педагогів, викликаючи інтерес до проблеми використання передових освітньо-виховних технологій розвитку творчості педагогів та дітей.
Слухачі школи активно приймали участь у засіданні , під час роботи розв'язували творчі завдання в центрах діяльності за програмою «Крок за кроком», генерували ідеї , висловлювали свої думки та презентувати свої роботи.
Вихователі позитивно відгукнулися про роботу Авторської школи, адже було багато цікавих родзинок , які можна використати у подальшій роботі з дітьми.
Роботу Авторської школи було оцінено як дієву та ефективну.



 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...