Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–жовтні 2010 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–жовтні 2010 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні−жовтні 2010 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 25 підприємств та 2 відокремлених підрозділи міста, на яких працювало 395 штатний працівників та 33 позаштатних.
Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січні–жовтні 2010 року склав 23,9 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 17,7 млн.грн. (74%).
Значне місце в структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності продовжують займати послуги транспорту – 49,5%, достатньо помітна питома вага послуг пошти та зв’язку – 17,3%, санітарних послуг, прибирання сміття та знищення відходів (14,6%), операцій з нерухомим майном (10,1%). Значно менші частки склали послуги підприємств, які проводили розслідування та забезпечували безпеку (3,7%), надавали послуги у сферах інжинірингу, геології та геодезії (3,5%).
У січні–жовтні 2010 року на замовлення населення реалізовано послуг на 6,2 млн.грн., що складало 26% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 594 грн., проти 765 грн. у січні–жовтні 2009 року.
За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 175,5 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні–жовтні 2010 року складала 131 грн.

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...