Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | "Круглий стіл" до Дня спільних дій в інтересах дітей
AA

"Круглий стіл" до Дня спільних дій в інтересах дітей

20 листопада в Україні вперше відзначався День спільних дій в інтересах дітей.
З нагоди цієї дати в залі засідань виконавчого комітету відбувся «круглий стіл» за участю представників служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради, що ініціювала дану зустріч, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Южноукраїнської міської ради, управління у справах молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, відділу зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації Южноукраїнської міської ради, дитячої поліклініки, міських громадських молодіжних організацій та представників міських ЗМІ.
Вела зустріч заступник міського голови Поліканіна Г.В.
Учасники круглого столу коротко доповіли про свою роботу, перспективні завдання, обговорили проблеми, що їх турбують – це перебування дітей в залах, де знаходяться ігрові автомати, необхідність збільшення соціальної реклами щодо переліку та завдань організацій, які опікуються дітьми, виховання у молодого покоління громадянської позиції, моральних принципів.
В ході роботи круглого столу надійшли пропозиції щодо координації спільних дій в інтересах дітей всіх організацій, що з ними працюють.
З метою координації дій запропоновано проводити такі зустрічі щоквартально, службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради зібрати пропозиції громадських організацій до міської Програми профілактики рецидивної злочинності, вчинених неповнолітніми, на 2011- 2015 роки для урахування в роботі.


 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...