Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Освоєння інвестицій у Кривоозерському районі за січень–червень 2010 року
AA

Освоєння інвестицій у Кривоозерському районі за січень–червень 2010 року

Відділ статистики у Кривоозерському районі повідомляє, що за січень–червень 2010 року підприємствами та організаціями району за рахунок усіх джерел фінансування освоєно капітальних інвестицій на 10,6 млн.грн., з них майже 85% (9 млн.грн.) складають інвестиції в основний капітал. Порівняно з січнем–червнем 2009 року обсяги інвестицій в основний капітал збільшились на 19,4%. В розрахунку на одну особу цей показник становить понад 345 гривень.
Переважну більшість інвестицій в основний капітал (94,2%, або 8,4 млн.грн.) освоєно за рахунок власних коштів підприємств та організацій.
Вкладення населення у будівництво індивідуальних житлових будинків у січні–червні 2010 року склали 0,5 млн.грн., що на 65,9% менше відповідного показника минулого року .
За видами економічної діяльності, найбільшу частку коштів у розвиток виробництва вклали підприємства сільського господарства, де залучено 8,6 млн.грн. (84,3% всього обсягу інвестицій в основний капітал).

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...