Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Навчально-ознайомчі візити представників Миколаївської області «Євроінтеграція-2010»
AA

Навчально-ознайомчі візити представників Миколаївської області «Євроінтеграція-2010»

Делегація України  в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні спільно з Миколаївською Обласною Радою проводить в листопаді і грудні навчально-ознайомчі візити представників Миколаївської області «Євроінтеграція-2010».

Ці спеціальні учбові курси розроблені та рекомендовані для депутатів всіх рівнів, голів міських, селищних, сільських рад, помічників-консультантів депутатів, керівників організацій промислового та аграрного виробництва, працівників і осіб, що працюють з органами місцевих Рад Миколаївської області.

Учасники візитів будуть мати унікальну можливість ознайомитись з роботою штаб-квартир Ради Європи, Європейського суду з прав людини (Страсбург), Європарламенту (Брюссель, Страсбург).

По всіх питаннях стосовно підготовки та збору документів членів делегацій звертатися до Самохіна Олександра Володимировича – помічника депутата обласної Ради, заступника голови облдержадміністрації Рукоманова Вячеслава Михайловича.

Тел./факс (0512) 37-62-80, (0512) 58-24-59, 095 3946769.

E-mail: samohin@mksat/net.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...