Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В місті відбувся обласний семінар з нагоди відзначення 90-річчя створення системи соціального забезпечення в Миколаївській області
AA

В місті відбувся обласний семінар з нагоди відзначення 90-річчя створення системи соціального забезпечення в Миколаївській області

 18.06.10р. відбувся обласний семінар з нагоди відзначення 90-річчя створення системи соціального забезпечення в Миколаївській області. На заході були присутні секретар Южноукраїнської міської ради Охрімчук І.К., заступник міського голови Поліканіна Г.В., начальник головного управління праці та соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Сивопляс О.В., начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Легка Л.Ю, представники сфери соціального захисту Миколаївської області.
Відкрили захід секретар Южноукраїнської міської ради Охрімчук І.К. та начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Сивопляс О.В.
Учасники семінару відвідали меморіальний комплекс бойової слави та військової техніки та поклали квіти до пам’ятного знака воїнам, загиблим під час Великої Вітчизняної війни. Перший начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Бизова В.О. (1995-2000р.р.) виступила з промовою про історію створення меморіального комплексу. Також гості ознайомилися з експонатами музею військової техніки та козацької слави.
Потім учасники зустрічі відвідали управління праці та соціального захисту населення м.Южноукраїнськ, побували на території Ташлицької гідроакумулюючої електростанції та на Южноукраїнській атомній електростанції.
Учасники семінару також вшанували пам’ять воїнів Радянської армії, які форсували Південний Буг в березні 1944р., та поклали квіти біля пам’ятного знаку на скелі Пугач. Представник ветеранів Доманівського управління праці та соціального захисту населення виступив з промовою про звільнення Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників у 1944 році.
В роботі обласного семінару взяли участь 87 осіб.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...