Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Для зацікавлених осіб
AA

Для зацікавлених осіб

Група «Українсько-Бразильський Консалтинг» надає комплекс послуг для розвитку співпраці між бізнесменами України та Бразилії і пропонує систематизувати роботу для представництва інтересів українських бізнесменів у Бразилії на постійній основі.
Багаторічний успішний досвід роботи з бразильськими бізнесменами та напрацьовані зв’язки дозволяють працювати оперативно та тільки з перевіреною інформацією.
Група «Українсько-Бразильський Консалтинг» веде консалтингові проекти з пошуку партнерів у Бразилії, супроводжує переговори та контракти за різними галузевими напрямками, направляє групи українських бізнесменів для відвідування найбільших галузевих виставок Бразилії та пропонує ринок Бразилії, як ще одну перспективну можливість реалізації українських товарів та послуг.
Контактна особа – Катерина Куцевляк, керівник проекту «Українсько-Бразильський Консалтинг» (адреса: 61024, вул. Чайковського, 24, м. Харків, тел.: (057) 717-40-59, (067) 719-94-44).
Додаткова інформація на сайті «Українсько-Бразильського Консалтингу»: www.ukr-brazil.com.



 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...