Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні - квітні 2010 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні - квітні 2010 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні−квітні 2010 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 24 підприємства та 2 відокремлених підрозділи міста, на яких працювало 405 штатних працівників та 37 позаштатних.
Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січні−квітні 2010 року склав 8849 тис.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 6383,5 тис.грн. (72,1%).
У структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності послуги транспорту складали – 47,7%. Послуги пошти і зв’язку та підприємств, які здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг, надання послуг підприємцям припадає по 18,6% відповідно; санітарні послуги, прибирання сміття та знищення відходів – 13,8%; послуги у сфері освіти – 0,9%., послуги з технічного обслуговування та ремонту автомобілів та мотоциклів – 0,4%.
У січні−квітні 2010 року на замовлення населення реалізовано послуг на 2465,5 тис.грн., що складало 27,9% загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 221 грн., проти 281 грн. у січні−квітні 2010 року.
За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 68,2 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні−квітні 2010 року складала 125 грн.

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...