Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Серед призерів конкурсу - дві юні художниці з Южноукраїнська
AA

Серед призерів конкурсу - дві юні художниці з Южноукраїнська

НАЕК "Енергоатом" підбив підсумки другого завершального етапу дитячо-юнацького конкурсу "АЕС - ДОБРОБУТ - БАТЬКІВЩИНА" в творчому жанрі "малюнок". Він проходив у рамках реалізації соціальної політики компанії. Головна мета конкурсу - сприяння творчому зростанню талановитої та обдарованої молоді міст-супутників АЕС України.

У фінал вийшли автори кращих робіт, відібраних конкурсними журі в містах атомників під час першого етапу. Цього року усі фіналісти дістали можливість побувати в Києві, де змогли знайти й нових друзів, і нові ідеї для творчості.

Южноукраїнськ у завершальному етапі представляли шестеро юних художників, які за допомогою образотворчого мистецтва передали своє бачення ролі мирного атома в зміцненні добробуту країни. Двоє з них потрапили до числа призерів : треті місця у своїх вікових групах посіли 13-річна Яна Браташова з роботою «Саме таким ми бачимо добробут в Україні» і Люба Дегтерьова з малюнком «Моя квітуча Батьківщина» (14 років).

Вручаючи нагороди фіналістам конкурсу, перший віце-президент - технічний директор НАЕК "Енергоатом" Іван Фольтов високо оцінив майстерність юних художників і побажав їм нових творчих досягнень. Виконавчий директор з кадрів, праці та соціальних питань "Енергоатому" Тетяна Алексєєва відмітила, що такі творчі змагання сприяють активній участі школярів у вивченні проблематики мирного використання ядерної енергії, роблять свій внесок у формування позитивного ставлення до атомної енергетики.

Зазвичай, після завершення конкурсу, роботи фіналістів експонуються в містах-супутниках АЕС України.

 

Читайте також

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...