Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У місті атомників зібрано 180 тис. грн. на допомогу ветеранам Великої Вітчизняної війни
AA

У місті атомників зібрано 180 тис. грн. на допомогу ветеранам Великої Вітчизняної війни

У Южноукраїнську триває загальноміська добродійна акція "Ветеран", ініційована колективом ВП "Южно-Українська АЕС" на початку березня 2010 року. У ній беруть участь юридичні та фізичні особи, державні організації й установи. Кошти перераховуються на спеціальний рахунок міської Ради ветеранів. Станом на 6 травня, сума зібраних коштів склала близько 180 тис. грн. Більше 150 тис. з них перераховано колективом Южно-Українського енергокомплексу. На даний момент у акції  взяло участь понад 5 тисяч його працівників.

Гроші збираються на допомогу учасникам бойових дій і ветеранам Великої Вітчизняної війни. Із зібраних у рамках акції коштів вирішено виплатити матеріальну допомогу (від 500 до 1000 грн.) малозабезпеченим учасникам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій і вдовам учасників бойових дій - усього 211 ветеранам. Кошти, що залишилися, будуть акумульовані на спеціальному рахунку, що дасть можливість створити в Южноукраїнську своєрідний цільовий фонд для надання допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Акція не завершилася. Кожен охочий і надалі може перерахувати гроші зі своєї заробітної платні на допомогу людям, що пройшли воєнне лихоліття та захистили планету від фашизму.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...

Оголошення

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...