Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Освоєння капітальних інвестицій та виконання будівельних робіт підприємствами міста Южноукраїнська
AA

Освоєння капітальних інвестицій та виконання будівельних робіт підприємствами міста Южноукраїнська

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–червні 2009 року підприємствами і організаціями всіх форм власності за рахунок усіх джерел фінансування освоєно у фактичних цінах 84,8 млн.грн. капітальних інвестицій.
Обсяги освоєних інвестицій в основний капітал (капітальних вкладень), порівняно з відповідним періодом 2008 року, по місту Южноукраїнську зменшились на 6,8% і складали 80,6 млн.грн. (95,1% в загальному обсязі капітальних інвестицій). Відбулося скорочення інвестицій в основний капітал, в порівнянні з відповідним періодом минулого року і по підприємствах: міста Первомайська – на 34,8%; Миколаєва – на 35,7%; Вознесенська – на 82,5%.
За рахунок коштів державного бюджету у нашому місті освоєно 2,9% (2,5 млн.грн.) від загального обсягу капітальних інвестицій.
Капітальні інвестиції у житлові будівлі, порівняно з відповідним періодом 2008 року зросли у 2,1 раза і склали 2,5 млн грн.
У січні–липні 2009 року підприємствами та відокремленими підрозділами міста Южноукраїнська виконано будівельних робіт на 51,6 млн.грн., що на 32,7% менше порівняно з відповідним періодом 2008 року.
Питома вага міста Южноукраїнська в загальнообласному обсязі виконаних будівельних робіт складає 15,7%. Основну частку будівельних робіт (72,8%) виконано підприємствами обласного центру, підприємствами міста Вознесенська – 4,4%, міста Первомайська – 1,3%.
Із загального обсягу будівельних робіт, виконаних підприємствами міста Южноукраїнська, на капітальний ремонт припадає 13,3%, на поточний – 11,7%. В порівнянні з січнем–липнем 2008 року зменшились обсяги поточного ремонту на 35,9%, капітального – на 75,1%.

 

Читайте також

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...