Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–липні 2009 року
AA

Діяльність підприємств сфери послуг міста Южноукраїнська у січні–липні 2009 року

Діяльність підприємств сфери послуг міста 
Южноукраїнська у січні–липні 2009 року 

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–липні 2009 року діяльність на ринку нефінансових послуг здійснювали 28 підприємств та 5 відокремлених підрозділів міста Южноукраїнська, на яких працювали 985 осіб, у тому числі: штатні працівники – 901 особа; 84 особи – позаштатні працівники.
Обсяг реалізованих послуг (включаючи ПДВ) у січні–липні 2009 року склав 25,3 млн.грн., з нього реалізація послуг підприємствам та організаціям становила 17 млн. грн. (67,1%).
У структурі обсягу реалізованих послуг за видами економічної діяльності найбільшу питому вагу займають послуги транспорту – 43,5%. На підприємства, які здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг, надання послуг підприємцям припадає 18%; послуги у сфері охорони здоров’я людини – 15,6%; послуги пошти та зв’язку – 10,2%; санітарні послуги, прибирання сміття та знищення відходів –7,4%; діяльність готелів та інших місць для тимчасового проживання – 3,2%; послуги у сфері культури та спорту, відпочинку та розваг – 1,6%; послуги у сфері освіти (школи підготування водіїв транспортних засобів) – 0,5%. 
У січні–липні 2009 року на замовлення населення реалізовано послуг на 8,3 млн.грн., що складало 32,9% від загального обсягу послуг, реалізованих всім споживачам. У розрахунку на одного мешканця міста обсяг реалізованих послуг складав 636,4 грн., проти 600,8 грн. у січні–липні 2008 року.
За основним видом діяльності для різних споживачів виконано 380 тис. замовлень. Середня вартість одного замовлення у січні–липні 2009 року складала 65 грн.



 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 18.04.2024 загинув мешканець на...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 25.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 25 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Засідання круглого столу по підведенню підсумків проведення заходів до Всесвітнього Дня охорони праці

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Щороку 28 квітня в Україні відзначається Всесвітній день охорони праці. Відповідно до рекомендацій М...