Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація відділу статистики у місті Южноукраїнську
AA

Інформація відділу статистики у місті Южноукраїнську

 Заборгованість перед працівниками
по заробітній платі на 1 липня 2009 року
   
  За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську сума заборгованості перед працівниками по заробітній платі (без урахування найманих працівників статистично малих підприємств та громадян-підприємців) по місту Южноукраїнську станом на 1 липня 2009 року складала 3,4 млн.грн., що більше у 2,1 раза (на 1,8 млн.грн.), ніж на 1 січня 2009 року. 
В місті все ще існує таке негативне явище як заборгованість із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах.
По підприємствах, на яких реалізується процедура відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, заборгованість із виплати заробітної плати складала 3,3 млн.грн., що більше у 2,1 раза, ніж на 1 січня 2009 року (на 1,7 млн.грн.). 


Реалізація промислової продукції
підприємствами міста Южноукраїнська
у січні–червні 2009 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, промисловими підприємствами міста Южноукраїнська за січень–червень 2009 року реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на 1177,4 млн.грн. Питома вага продукції міста в загальнообласному обсязі реалізації становила 16,3%.
У розрахунку на одну особу населення міста Южноукраїнська обсяг реалізованої промислової продукції за І півріччя 2009 року складав 29,8 тис.грн. (у Вознесенську – 3,7 тис.грн., Первомайську – 1,8 тис.грн.), в середньому по Миколаївській області – 6 тис. грн.

Надання субсидій населенню
міста Южноукраїнська
у січні–червні 2009 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та електроенергії у січні–червні 2009 року звернулись 11 сімей міста Южноукраїнська, що на 4 сім’ї менше ніж у січні–червні 2008 року. Призначено субсидії 10 сім’ям. 
Загальна сума призначених субсидій з початку року складала 0,8 тис.грн. Середня сума призначених субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та електроенергії на одну сім’ю у червні 2009 року складала 50 грн. 
У червні 2009 року 9 сімей отримували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, що на 2 сім’ї менше, ніж у червні 2008 року.
Сума нарахованих субсидій для відшкодування витрат на житлово-комунальні послуги за січень–червень 2009 року складала 5,5 тис.грн. Організаціям, що надають населенню житлово-комунальні послуги, перераховано 5,1 тис.грн. Заборгованість бюджету перед організаціями-надавачами послуг на 1 липня 2009 року складала 0,8 тис.грн. (з урахуванням заборгованості попередніх періодів). 
Для відшкодування витрат на придбання скрапленого газу та твердого палива з початку року не звернулась жодна сім’я.

Заборгованість населення за житлово-
комунальні послуги по місту Южноукраїнську
за січень–червень 2009 року

За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську за січень–червень 2009 року населенням міста Южноукраїнська сплачено за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів, 12,9 млн.грн., що більше ніж за січень–червень 2008 року на 3,3 млн.грн. або на 34,3%. Рівень сплати за житлово-комунальні послуги, включаючи погашення боргів попередніх періодів склав 96%. В цілому по Миколаївській області за січень–червень 2009 року рівень сплати за житлово-комунальні послуги склав 99,6%. 
Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг впродовж червня поточного року зросла на 0,2% і на 1 липня 2009 року складала 3,2 млн.грн. По області за червень спостерігається зменшення заборгованості на 2,4%.
Середній термін заборгованості населення за всі послуги склав 1,4 місяця. Частина власників особових рахунків станом на 1 липня 2009 року мала борги по оплаті житлово-комунальних послуг 3 місяці і більше. По утриманню будинків та прибудинкових територій їх частка складає – 4,5%, по водопостачанню та водовідведенню – 8,4%; по опаленню – 9,3%. 
На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.03 № 976 “Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги” у січні–червні 2009 року з населенням було укладено 251 договір щодо погашення реструктуризованої заборгованості на суму 101 тис.грн. Сума внесених платежів за цей період по всіх договорах становила 57,1 тис.грн. 


 


 

 

 

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

Відбулося спільне відвідування сімей, які постраждали від домашнього насильства

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

До управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради надійшли спеціальні картки...

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...