Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В реагування на колективне звернення приватних підприємців ринку ТОВ «Центральний міський ринок»
AA

В реагування на колективне звернення приватних підприємців ринку ТОВ «Центральний міський ринок»

У зв’язку зі зверненням приватних підприємців ТОВ «Центральний міський ринок» до відділу в м.Южноукраїнську Управління СБУ, відділу в м.Южноукраїнську Управління МВС, прокуратури м.Южноукраїнська, Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Миколаївській області щодо створенням директором підприємства несприятливих умов для здійснення підприємницької діяльності, на рівні Миколаївської облдержадміністрації створена робоча група, до складу якої увійшли начальник державної інспекції з контролю за цінами в Миколаївській області Половенко Н.В., головний спеціаліст Управління економіки Миколаївської ОДА Бінчева М.Й., завідуючий сектором дозвільної системи представництва Держкомпідприємництва України в Миколаївській області Пройдисвіт О.О.
15 липня 2009 року о 11.00 в залі засідань виконкому відбулась робоча нарада, на якій були присутні члени робочої групи, представники управлінь та відділів Южноукраїнської міської ради, представники адміністрації міських ринків, приватні підприємці ТОВ «Центральний міський ринок».
Протягом двох годин обговорювались питання, які турбували підприємців. Начальник юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Дроздова М.Б. проінформувала присутніх про те, що зроблено міської владою для вирішення спірних питань. Членам робочої групи були надані необхідні документи для вивчення даного питання.
По закінченню наради робоча група з представниками виконавчого комітету виїхала для вивчення документів до ТОВ «Центральний міський ринок».
Наприкінці своєї роботи члени робочої групи мали змогу поспілкуватися з секретарем міської ради Охрімчуком І.К.
За результатами роботи буде підготовлена письмова відповідь заявникам.


 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...