Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІСТА
AA

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ МІСТА

“День захисту дітей” – чудове свято дитинства, яке весело та святково пройшло в міських дошкільних навчальних закладах №2,3,6,8,9. Було море посмішок, завзяття, сміху, веселощів – і прихід довгоочікуваного Літа!
  В дошкільному навчальному закладі №3 “ВЕСЕЛКА” пройшов день Літа і Малят.
  Під ритмічну мелодію на свіжому повітрі розпочалася «Весела гімнастика», яку робили вихованці разом з батьками. Клоун КЛЬОПА під час сніданку почастував малюків соком та цукерками. Потім всі малятка садочку прийняли активну участь у конкурсі малюнку на асфальті “Щасливе дитинство”. Вони з задоволенням, старанно виводили кольоровими крейдою, втілюючи свої мрії, бажання та бачення світу у малюнок.
  Музичні керівники Самойленко О.С., Бурлєй І.В., фізкерівник Єльнікова Л.О. та педагоги підготували музично-розважальну програму “День захисту дітей”. Тут сонячні промінчики розбудили “сонячних зайчиків”, на зелені луки підстрибуючи, випереджаючи один одного повиплигували кумедні жабенятка, які звеселили всіх своїм співом. А в такт їм заграли різнокольоровими спідничками веселі дзвіночки. Володар морів і океанів Нептун пограв з дітками в веселі ігри, а клоун навчив фокусам. Малюки співали пісень, танцювали таночки, розповідали віршики й жартували.
  Протягом дня проходили цікаві ігри та конкурси, екскурсії до парку та Казкового містечка.
  І саме цього дня до садочку завітав справжнісінький їжачок. Малюки були в такому захоплені, що аж верещали від задоволення.
  Сьогоднішнє свято – це справжня веселка, бо весело навкруги, й радісно зустрічати Літечко і свято Дитинства!

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...