Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В дошкільному навчальному закладі №3 «Веселка» урочисто пройшли випускні ранки
AA

В дошкільному навчальному закладі №3 «Веселка» урочисто пройшли випускні ранки

  В дошкільному навчальному закладі №3 «Веселка» урочисто пройшли випускні ранки. 
Дітей старшої Б групи до себе в гості запросила Королева Знань, а що б їх шлях був швидким вона подарувала їм корабель під назвою «Дитинство», на якому юні мореплавці і відправилися в морську подорож.
  В дорозі їм зустрінуться неочікувані казкові герої, багато випробувань, труднощів. І для того, що б здолати всі пригоди, діти узяли з собою пісні, танці і веселий настрій. 

  Корабель «Дитинство» зайшов у води Сонного моря, де казкова чарівниця намагалася приспати весь екіпаж корабля, але юні мореплавці встояли перед злими чарами. Розгніваний Нептун направив на судно та непрошених гостей страшний шторм, але і тут стійкий екіпаж впорався з управлінням корабля.
  Під час подорожі до Королеви Знань, корабель пришвартувався до Незалюдненого острову, для того, щоб поповнити запаси води та їжі, але і там їх чекав неочікуваний сюрприз- острів виявився заселеним, на ньому мешкав веселий П'ятниця. Він навчив дітей стріляти з лука, лазити по пальмах і танцювати веселий танець «Тумба-Юмба». Попрощавшись з П'ятницею, юні мореплавці відправилися далі …
  Їх подорож наближалася до кінця, коли раптом несподівано на горизонті з'явився острів «Скарбів», а там де скарби - чекай піратів! Побоювання виявилися не марними… Капітан корабля і екіпаж опинилися в полоні у жорстоких піратів, але і в цій ситуації не розгубилися кмітливі мореплавці, вони прогнали піратів, оволоділи скарбами і щасливо дісталися до Королеви Знань. Вона була дуже рада зустріти таких сміливих, відважних та розумних дітей – майбутніх школярів!
  Випускний бал старшої «А» групи розпочався під тріумфальні звуки фанфар та неперевершеного вальсу І.В.Штрауса. Вони наповнювали залу і душа тремтіла. Випускники кружляли з Феєю у танку, дівчатка в пишних сукнях, хлопчики – як справжні кавалери – у краватках під чаруючі мелодії Віденського Вальсу. 
  А потім подорож до країни Ляльок, яка подарувала майбутнім школярикам веселі, запальні таночки, живих ляльок та іграшкові подарунки. Далі зустріч з Трьома Товстунами, яких діти навчили добру, ввічливості і чемності.А скільки веселих хвилинок, гумору подарувала випускникам Країна Дивовижних Мрій! Казковий Джин Хотабич для кожного приготував чарівну зірочку, яка здійснила мрію вихованців.
  «До побачення дитячий садок!» - «Здрастуй, школо!» - співали дружно діти, а вихователі та батьки не могли стриматися від сліз. А у шкільному дзвоні вчувалося: «Щасливої дороги малята! Хай вам щастить!»

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...