Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про звернення громадян, які надійшли до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради в січні-квітні 2009 року.
AA

Інформація про звернення громадян, які надійшли до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради в січні-квітні 2009 року.

За січень-квітень 2009 року до виконавчого комітету міської ради надійшло 123 звернення, що на 40 звернень менше, ніж у аналогічному періоді минулого року. 
 За звітний період міським головою,секретарем міської ради, заступниками міського голови та керуючим справами проведено 57 особистих прийомів, під час яких надійшло та розглянуто 59 звернень.
У порівняні з аналогічним періодом минулого року зменшилася кількість звернень з житлових питань 22 (46), соціального захисту 9(11), праці 5 (9). У той же час збільшилася кількість питань житлово – комунального напрямку – 35 (23), забезпечення законності та охорони правопорядку - 6 (1), охорони здоров’я – 4 (2), Кількість звернень з питань освіти та вихованні дітей – 1, залишається на тому ж рівні.
Всього протягом січня – квітня 2009 року до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради звернулося 429 громадян, з урахуванням колективних звернень.
Значна кількість звернень надійшла від найбільш незахищених верств населення: учасників бойових дій, учасників війни, інвалідів, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС пенсіонерів, багатодітних сімей. У своїх зверненнях заявники просять допомогти у вирішенні питань надання та покращення житлових умов, ремонту житлового фонду, надання соціальних допомог, забезпечення лікарськими засобами, перевезення на садово-городні ділянки, влаштування поручнів та пандусів.
Колективних звернень у звітному періоді надійшло 16, кількість повторних звернень –2, за аналогічний період минулого року 19 та відповідно 1.
У колективних зверненнях мешканці порушують питання реконструкції торгівельних павільйонів на території ринку ТОВ «Тітан», ремонту житлового фонду міста, пільгового перевезення на садово-городні ділянки, встановлення лавок біля будинку, незгоди з підвищенням тарифів на комунальні послуги, будівництвом будівлі комерційного призначення у дворі будинків, закриттям сміттєкамер у будинку та інші. 
 Вирішено позитивно, на користь заявників 14 звернень, на 100 надані роз’яснення , 6 звернень знаходиться на контролі, 3 звернення - анонімні, відповідно до Закону України «Про звернення громадян» не розглядалися .

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...