Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Тато, мама, я – спортивна сім’я
AA

Тато, мама, я – спортивна сім’я

28 квітня 2009 року в спортивному залі СШ №3 о 18.00, пройшло міське спортивне свято „Тато, мама, я – спортивна сім’я”. Учасниками свята стали не тільки 4 сім’ї, які безпосередньо змагалися у естафетах на швидкість, точність, та інтелектуально, а й вихованці відділення художньої гімнастики ДЮСШ „Олімп”, колектив спортивної аеробіки та фітнесу „Екстрім”, колектив естрадно-спортивного танцю ЦДЮТ. 
На згадку про спортивне свято усі учасники змагань отримали пам’ятні подарунки, грамоти, та медалі. 
За підсумками змагань перше місце посіла сім’я Нікітіних Миколи Ігоревича, Надії Федорівни та сина Данила (СШ №3), друге місце – сім’я Аксьонових Віктора Олександровича, Надії Василівни та сина Іллі(СШ №2), третє – сім’я Дряміних Олександра Олександровича, Лариси Василівни та сина Єгора (СШ №3). Призером змагань стала сім’я Гордієнко Сергія Олександровича, Олени Михайлівни та сина Олега (СШ №4).
Спортивне свято „Тато, мама, я – спортивна сім’я” організовано та проведено управлінням молоді, спорту та культури спільно з управлінням безперервної освіти і науки.

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...