НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про забезпечення організації заходів з оперативного реагування щодо оренди майна комунальної форми власності


Версія для друку

137-р від 19.06.2020 Дата оприлюднення: 22.06.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «19» 06  2020   №  137-р

 

Про забезпечення організації заходів з оперативного реагування щодо оренди майна комунальної форми власності

 

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483  «Деякі питання оренди державного та комунального майна» (далі – Постанова), Законом України від 03.10.2019 №157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» (далі – Закон №157), п.п.1, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.  Балансоутримувачам/орендодавцям майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, зареєструватись в електронній торговій системі, адміністратором якої визначено «Прозорро. Продажі», для здійснення подальших дій щодо оренди комунального майна.

2. Відповідно до п. 4 Постанови балансоутримувачам комунального майна протягом десяти робочих днів з дня набрання чинності цією постановою передати департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради інформацію про об’єкти оренди, які станом на дату введення в дію Закону №157 перебували у переліках цілісних майнових комплексів підприємств та їх структурних підрозділів і нерухомого майна, що може бути передано в оренду згідно встановленої форми (додаток 1), в паперовому та електронному вигляді на адресу ujkguk@ukr.net  .

3. Відповідно до п. 6 Постанови балансоутримувачам комунального майна у місячний строк з дати набрання чинності цією постановою:

3.1 оприлюднити на своїх офіційних веб-сайтах інформацію щодо договорів про передачу права на експлуатацію, передбачені преамбулою Закону України «Про оренду державного та комунального майна», договори, передбачені частиною третьою статті 2 зазначеного Закону, інші цивільно-правові договори, на підставі яких треті особи мають право користування (доступу) комунальним майном, включаючи договори безоплатного користування, договори про спільну діяльність та договори позички;

3.2. інформацію щодо таких договорів надати департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради згідно встановленої форми (додаток 2), в паперовому та електронному вигляді на адресу ujkguk@ukr.net.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                            В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

в.о. директора ДІМГ ЮМР

______________________ Н.І. Пачкова

5-56-37

Прикріплені файли: