НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про призначення стипендій міського голови учням навчальних закладів міста Южноукраїнська за результатами 2019-2020  навчального року


Версія для друку

132-р від 16.06.2020 Дата оприлюднення: 18.06.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  “__16____” ___06_____ 2020   №  132-р______

 

Про призначення стипендій міського голови 
учням навчальних закладів міста Южноукраїнська 
за результатами 2019-2020 навчального року

 

З метою створення сприятливих умов для розвитку,  виховання і соціалізації особистості, формування життєвих компетентностей, необхідних для успішної самореалізації у житті, навчанні та праці, підвищення статусу обдарованих дітей, стимулювання творчого самовдосконалення учнів, які протягом 2019 – 2020 навчального року досягли відмінних успіхів у навчанні, проявили високу активність у шкільному та громадському житті  на рівні  закладу та міста,  відповідно до  Закону України «Про освіту», ст. 16 розділу ІІІ та п.3 ст.20 розділу IV  Закону України  «Про повну  загальну середню освіту», на виконання міської Програми розвитку освіти в м. Южноукраїнську на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 30.07.2015  №1573, розпорядження міського голови від 20.10.2006  №202-р «Про затвердження Положення про стипендію міського голови», керуючись п. 20, ч. 4 ст.42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

1. Призначити стипендію міського голови в розмірі 1000 грн. (одна тисяча гривень 00 коп.) учням загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти за результатами  2019-2020 навчального року (список додається).

2. Управлінню освіти   Южноукраїнської міської ради (Сінчук) забезпечити вчасну виплату стипендії міського голови учням загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти міста Южноукраїнська за результатами 2019-2020 навчального року з 01.07.2020 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Кольчака О.М 

 

 

 

Міський голова                                                                    В.К. Пароконний    

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління освіти Южноукраїнської міської ради

_____________  Ю.М Сінчук,

5-92-97



Додаток

до розпорядження  міського голови

від «_16__»_06_ 2020 №_132-р_

Список

учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів освіти на призначення стипендії міського голови за результатами 2019-2020 навчального року

№ з/п

Прізвище ім’я та по-батькові учня

Заклад,

клас

Досягнення   учнів

1

Железнякова

Анастасія

Олексіївна

Южноукраїнська гімназія   №1,

7(11) А клас

Призер міської олімпіади з німецької мови.  Бере активну участь в творчих конкурсах різних рівнів, де виборює призові місця., зокрема конкурс знавців української мови ім. Петра Яцика, мовно – літературний конкурс ім. Тараса Шевченка. Активна учасниця дебатної школи  в рамках німецько – українського проекту «Молодь дебатує», неодноразова полуфіналістка цих   змагань. Комунікабельна, щира, доброзичлива. Серед однокласників має багато друзів, користується авторитетом та повагою у вчителів та однолітків.

2

Собівчак Катерина Миколаївна

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  №1

імені Захисників Вітчизни,

 10 - А  клас

Активна учасниця і призер шкільних, міських, обласних предметних олімпіад. Голова шкільної філії  центру інноваційного розвитку «Від лідера школи  -  до лідера міста»,  екскурсовод народознавчого кабінету  «Світлиця». Очолює шкільне самоврядування.   Бере активну участь у житті класу та школи.   Користується повагою та авторитетом серед однолітків.

3

Усатюк

Андрій

Віталійович

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  №2,

11-А клас

Переможець другого етапу олімпіад з хімії, історії, географії, біології - І місце з хімії, ІІ місце з історії та географії,  ІІІ місце з біології. Проявляє високі розумові здібності до вивчення предметів природничо – математичного циклу, захоплюється мистецтвом, грає на бас-гітарі, є учасником зразкового оркестру народних інструментів «Колорит». Бере активну участь у громадському житті школи та класу, активний член учнівського самоврядування та культурно - масових заходів. Користується повагою та авторитетом серед вчителів та однокласників.

4

Бураков

Ілля

Сергійович

 

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів   №3,

11-А клас

Має високий рівень навчальних досягнень з усіх освітніх дисциплін. Переможець шкільних, міських, обласних  предметних олімпіад з історії, географії, зарубіжної літератури, української мови, фізики, біології, хімії. Захищав честь міста в турнірі юних істориків та юних географів, учасник міського конкурсу «АЕС і ми», брав активну участь в зустрічах з волонтерами Американського Корпусу Миру та у конкурсі «WRITE ON», де посів друге місце. Відвідує секцію Джиссенкай карате, володар «чорного поясу», призер Всеукраїнських чемпіонатів та чемпіонатів Європи. Користується авторитетом та повагою у педагогів та однокласників.

5

Мироненко

Софія

Сергіївна

Южноукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  №4,

11 -А клас

Переможець міських олімпіад з історії – ІІІ місце, зарубіжна література – ІІ місце. Член учнівського самоврядування закладу,  активна учасниця  життя класу та школи. Сумлінно ставиться до громадських доручень, є постійним  учасником учнівського самоврядування, очолює шкільне міністерство «Дисципліна».    Серед однокласників користується повагою.

6

Орона

Вікторія

Леонідівна

Центр дитячої та юнацької творчості, вихованка  секції «Українська мова» територіального відділення  Малої академії наук

 

 Активна, цілеспрямована, творча особистість.. Долучається до усіх заходів, які дозволяють поглибити свої знання з літературознавства та мовознавства. Була активним учасником зустрічей з місцевими поетами, брала участь у засіданні круглого столу, заходах при міській бібліотеці для дітей та дорослих, літературній вітальні до Дня  української писемності та мови, конкурсах творів національно – патріотичного та еколого-  натуралістичного спрямування.. У 2019 році була учасником конкурсу «Грак – птах 2019 року», де отримала третє місце. У 2019 році стала переможцем  конкурсу есе ім. Сергія Кемського до Дня Гідності та Свободи у м. Києві.

Отримала диплом переможця від Національної академії наук України, Національного Центру «Мала академія наук України».

7

Заіченко

Олексій

Євгенович

Станція юних техніків, вихованець гуртка «Архітектурне моделювання»

З 2015 року займається в гуртку «Архітектурне моделювання» при Станції юних техніків. Володіє знаннями з матеріалознавства, електротехніки, архітектурного дизайну, які застосовує на практиці під час конструкторського процесу . У 2018 році взяв участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Наш пошук і творчість тобі, Україно!». Його творча робота  «Екобудинок » посіла ІІІ місце у Міжрегіональному  дитячо – юнацькому конкурсі.  У 2019 році став переможцем Міжрегіонального дитячо – юнацького конкурсу «Енергоатом: робимо Україну світлішою», де робота Олексія отримала І місце

 

                                                                                                                                                                                                

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                     О.М. Кольчак