НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків  власникам землі та землекористувачам, затвердження Положення про неї (оновлений)


Версія для друку

від 15.06.2020 Дата оприлюднення: 15.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “_____” _________ 2020  № _____                            


Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків  власникам землі
та землекористувачам, затвердження Положення про неї

 

Враховуючи кадрові зміни, які відбулися в органах Южноукраїнської міської ради, відповідно до статей 156, 157 Земельного кодексу України, Закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів  нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності», Постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», керуючись п.п.1 п. «б» ч.1 ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Створити комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (додаток 1).

2. Затвердити Положення про комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 19.12.2018 № 353 «Про створення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, затвердження Положення про неї».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

   Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

___________Л.П.Майстренко