НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу громадянці України Колесник Олені Миколаївні на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину на проспекті Незалежності, будинок 26/Б-1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 15.06.2020 Дата оприлюднення: 15.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “_____” _________ 2020 № _____                             

___________сесії _________скликання               

 

Про надання дозволу громадянці України Колесник Олені Миколаївні на розробку технічної  документації 
із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину на проспекті Незалежності, 
будинок 26/Б-1 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

 

Розглянувши заяву громадянки України Колесник О.М. від 02.06.2020 (додається), беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 04.10.2019 № 183669790, відповідно до ст. ст. 12, 19, 93, 116, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл громадянці України Колесник Олені Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в довгострокову оренду терміном на 49 років, під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі, магазину на проспекті Незалежності, будинок 26/Б-1  у місті Южноукраїнську Миколаївської області, орієнтовною загальною площею 0,0063 га, із категорії земель -  землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

2. Громадянці України Колесник Олені Миколаївні виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у двох оригінальних примірниках.

3. Громадянці України Колесник Олені Миколаївні подати Южноукраїнській  міській раді на розгляд та затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

   Міський голова                                                                                 В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.