НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 10.06.2020 Дата оприлюднення: 10.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «_____»  ______   2020  №  _______

_______  сесії   ______    скликання        

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних

ділянок комунальному підприємству «Служба комунального господарства»

в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель

громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський

професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Розглянувши заяву директора комунального підприємства «Служба комунального господарства» Вакаря Є.Б. від 02.06.2020 (додається) та заяву директора комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська»  Акуленка О.А. від 25.05.2020 (додається), враховуючи рішення Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017  № 760 «Про безоплатну передачу основних засобів ринка «Господар», розташованого на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську з балансу комунального підприємства «Служба комунального підприємства» на баланс комунального підприємства «Критий ринок м. Южноукраїнська», беручи до уваги рішення Южноукраїнської міської ради від 25.08.2016 № 317 «Про надання згоди на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування комунальному підприємству «Служба комунального господарства»  під розміщення та обслуговування будівель громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності  у місті Южноукраїнську Миколаївської області», розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування для будівництва та  обслуговування інших будівель громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області, розроблений фізичною особою-підприємцем Коломєйцевою О.Д., керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити проект землеустрою  щодо відведення земельних ділянок комунальному підприємству «Служба комунального господарства» в постійне користування для будівництва та  обслуговування інших будівель громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області.

2. Надати комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» в постійне користування земельну ділянку кадастровий номер: 4810800000:10:003:0021 під розміщення  та  обслуговування інших будівель громадської забудови в районі Державного навчального  закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0.1001 га, із   категорії   земель – землі житлової та громадської забудови,  за  основним   цільовим призначенням - для будівництва та  обслуговування інших будівель громадської забудови.

3. Надати комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» в постійне користування земельну ділянку кадастровий номер: 4810800000:10:003:0022 під розміщення та обслуговування інших будівель громадської забудови в районі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» на проспекті Незалежності у місті Южноукраїнську Миколаївської області, загальною площею – 0,0933 га, із категорії земель – землі житлової та громадської забудови, за основним цільовим призначенням – для будівництва та  обслуговування інших будівель громадської забудови.

4. Комунальному підприємству «Критий ринок м. Южноукраїнська» здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельними ділянками кадастровий номер: 4810800000:10:003:0021, 4810800000:10:003:0022 у відповідності до законодавства.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Міський голова                                                                               В.К. Пароконний

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.