НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про припинення комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» права постійного користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: вулиця Миру, 10 у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 10.06.2020 Дата оприлюднення: 10.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «_____»  ______   2020  №  _______

_______  сесії   ______    скликання        

Про припинення комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне

об’єднання» права постійного користування земельною ділянкою,

розташованою за адресою: вулиця Миру, 10 у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Розглянувши заяву директора комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Гульман З.С. від 13.05.2020, рішення Южноукраїнської міської ради від 30.04.2020 №1848 «Про надання згоди на передачу в управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Миру, 10, Южноукраїнськ» житлового будинку №10, розташованого на вулиці Миру у місті Южноукраїнську та списання багатоквартирного будинку з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та акт про списання багатоквартирного будинку з балансу від 10.12.2019, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 141, 142 Земельного кодексу України, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» право постійного користування земельною ділянкою (кадастровий номер: 4810800000:15:003:0007), розташованою за адресою: вулиця Миру, 10 у місті Южноукраїнську Миколаївської області, право користування якою зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права 26.03.2018.
  2. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» (Гульман) в місячний термін провести державну реєстрацію припинення права постійного користування земельною ділянкою, розташованою за адресою: вулиця Миру, 10 у місті Южноукраїнську Миколаївської області.
  3. Відділу в Арбузинському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області (Паненко) внести відомості до державного земельного кадастру.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Міський голова                                                                                      В.К. Пароконний

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.