НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 14.05.2018 (право оренди зареєстровано 14.05.2018), укладеного з фізичною особою-підприємцем Хрипун Альоною Василівною під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі на вулиці Дружби Народів, 5-А у місті Южноукраїнську Миколаївської області


Версія для друку

від 10.06.2020 Дата оприлюднення: 10.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «_____»  ______   2020  №  _______

_______  сесії   ______    скликання        

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 14.05.2018  

(право оренди зареєстровано 14.05.2018), укладеного з фізичною

особою-підприємцем Хрипун Альоною Василівною під розміщення

та обслуговування нежитлової будівлі на вулиці Дружби Народів, 5-А

у місті Южноукраїнську Миколаївської області

Розглянувши заяву громадянки України Хрипун А.В. від 12.05.2020 (додається), беручи до уваги інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 25.05.2020, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. ст. 12, 93 Земельного кодексу України,  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до договору оренди земельної ділянки від 14.05.2018  (право оренди зареєстровано 14.05.2018), укладеного з фізичною особою-підприємцем Хрипун Альоною Василівною під розміщення та обслуговування нежитлової будівлі на вулиці Дружби Народів, 5-А у місті Южноукраїнську Миколаївської області, в частині зміни статусу Хрипун Альони Василівни з «фізичної особи-підприємця» на «громадянку України», шляхом укладення додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки. 
  2. Громадянці України Хрипун Альоні Василівні в місячний строк укласти з Южноукраїнською міською радою додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

Міський голова                                                                                   В.К. Пароконний

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.