НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про внесення змін до умов оплати праці міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретаря Южноукраїнської міської ради та керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 10.06.2020 Дата оприлюднення: 10.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  «_____»  ______   2020  №  _______

_______  сесії   ______    скликання        

 

Про внесення змін до умов оплати праці
міського голови, заступників міського голови
з питань діяльності виконавчих органів ради,
секретаря Южноукраїнської міської ради та
керуючого справами виконавчого комітету
Южноукраїнської міської ради

 

Керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  відповідно до ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», у зв’язку із істотним підвищенням посадових окладів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2015 № 1013 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 р. № 268», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до умов оплати праці міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретаря Южноукраїнської міської ради та керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, виклавши у новій редакції п. 2, 5, 7, 9, 11 рішення міської ради від 24.12.2015 № 25 «Про умови оплати праці міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретаря Южноукраїнської міської ради та керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради», а саме:

1.1. пункт 2: «Здійснювати з 20 липня 2020 року щомісячне преміювання міського голови у розмірі 30% фонду оплати праці за посадовим окладом за фактично відпрацьований час».

2. Визнати таким, що втратив чинність пункт 1.1 рішення Южноукраїнської міської ради від 15.09.2016 № 324 «Про внесення змін до умов оплати праці міського голови, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретаря Южноукраїнської міської ради та керуючого справами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради».

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова).

Міський голова                                                            В.К.Пароконний

Палій О.В.