НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження Порядку надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»


Версія для друку

від 10.06.2020 Дата оприлюднення: 10.06.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “______” ________ 2020 №  ______

Про затвердження Порядку надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

З метою надання платних соціальних послуг окремим категоріям населення, згідно з  Положенням про комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», затвердженим рішенням Южноукраїнської міської ради від 13.07.2017 №773 зі змінами, на виконання міської комплексної Програми «Турбота» на відповідні роки, відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 №1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг» зі змінами, від 14.01.2004 №12 «Про Порядок надання платних соціальних послуг та затвердження їх переліку» зі змінами та від 09.04.2005 №268 «Про затвердження Порядку регулювання тарифів на платні соціальні послуги», керуючись пп. 1, 3 п. «а» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» (додається).

2. Директору комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» (Богачова) забезпечити контроль за наданням платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 30.11.2016 №288 «Про затвердження  Порядку надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.

 

Міський голова                                                                                В.К.Пароконний

 

Погоджено у відповідності до посадових

обов’язків, директор департаменту соціальних

питань та охорони здоров`я

_____________   Е.Е.Гехад

Додаток

  до рішення виконавчого комітету

Южноукраїнської міської ради 

  Від «___»_________2020 №_______

Порядок

надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»

1. Порядок надання платних соціальних послуг з ремонту взуття окремим категоріям населення комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська»  (далі - Порядок) розроблено для покращення побутового обслуговування та надання допомоги і підтримки окремим категоріям громадян.

2. Право на отримання платних соціальних послуг з ремонту взуття поширюється на громадян, зареєстрованих у місті Южноукраїнську, наступних категорій, а саме:

особи з інвалідністю;

діти з інвалідністю;

учасники бойових дій, ветерани війни та особи, прирівняні до них;

ветерани праці;

громадяни похилого віку;

внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, які перебувають на обліку в департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради та є громадянами похилого віку або особами з інвалідністю.

3. Для надання платних соціальних послуг з ремонту взуття громадяни зазначені у п.2 цього Порядку, подають заяву (один раз на рік) до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», до якої додаються:

копія паспорта;

копія посвідчення пільговика.

4. Всім категоріям громадян, зазначеним у цьому Порядку, платні соціальні послуги надаються згідно із затвердженими тарифами.

5. До переліку послуг з ремонту входить:

підклеювання підошви;

закріплення підошви;

профілактика взуття;

прошивка взуття;

набійка поліуретанова;

набійка резинова.

6. Платні соціальні послуги з ремонту взуття надаються громадянам відповідно до тарифів, затверджених наказом директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська».

7. Кошти, отримані за надання платних соціальних послуг, надходять на спеціальний рахунок комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» і використовуються на придбання необхідних матеріалів, обладнання і інвентарю, дезінфікуючих і миючих засобів.

8. Утримання штатної одиниці взуттєвика, оплата енергоносіїв та зв’язку здійснюється за рахунок коштів міського бюджету.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                                         О.М.Кольчак