НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про визначення робочого місця директора департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради Волчко Х. Д. та передачу документації на період проведення службового розслідування з відстороненням від здійснення повноважень за посадою


Версія для друку

121-р від 29.05.2020 Дата оприлюднення: 01.06.2020

У К Р А Ї Н А
МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ
Южноукраїнський міський голова  
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від  «   29   »    05    2020 р.      №    121-р

 

Про визначення робочого місця директора департаменту інфраструктури міського господарства
Южноукраїнської міської ради Волчко Х. Д. та передачу документації на період проведення
службового розслідування з відстороненням від здійснення повноважень за посадою

 

З метою забезпечення виконання доручення міського голови від 28.05.2020 № 71-д «Про потребу надати міському голові план першочергових дій департаменту в умовах зміни його керівника» та розпорядження міського голови від 28.05.2020 № 120-р «Про проведення службового розслідування з відстороненням від здійснення повноважень за посадою», керуючись п.п. 19, 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. На період проведення службового розслідування з відстороненням від здійснення повноважень за посадою, визначити робоче місце директора департаменту інфраструктури міського  господарства Южноукраїнської міської ради (далі за текстом - ДІМГ) Волчко Христини Дмитрівни в кабінеті  № 89, за адресою: місто Южноукраїнськ вулиця Дружби Народів, 23 (АВБ), що перебуває в оренді ДІМГ.

2. На період проведення службового розслідування з відстороненням від здійснення повноважень за посадою директору ДІМГ Волчко Христині Дмитрівні передати печатку та проектно-кошторисну документацію, виконавчу та дозвільну документацію за об’єктами будівництва, тендерну документацію та супутню документацію до неї, а також посадові інструкції посадових осіб ДІМГ, що наявні в ДІМГ станом на 29.05.2020 за актом прийому-передачі в. о. директора ДІМГ Пачковій Наталії Іллівні.

Прийом здійснити в присутності:

- в. о. директора (начальника ВЖКГБ) ДІМГ - Пачкової Н. І.;

- заступника директора ДІМГ - Божка В. А.;

- директора ДІМГ - Волчко Х. Д.;

- головного спеціаліста ВКВ ДІМГ - Кепті О. О.;

- головного спеціаліста ВКВ ДІМГ - Кубатіної Л. М.;

- головного спеціаліста ВФБО ДІМГ ЮМР - Рабцун І. Б.

3. З метою оперативного прийняття рішень у подоланні штучно набутих проблем у виконанні поставлених завдань, визначити робоче місце заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бацмана Миколи Володимировича в кабінеті директора ДІМГ.

4. Контроль та виконання цього розпорядження лишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                       В. К. Пароконний