НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання згоди на отримання благодійної допомоги від приватного акціонерного товариства «Юженергобуд» у формі поточного ремонту третього поверху нежитлової будівлі інфекційного  корпусу комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 29.05.2020 Дата оприлюднення: 29.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від «______»   ___________ 2020 №  ______           

_________сесії __________скликання                 

 

Про надання згоди на отримання благодійної допомоги від приватного акціонерного товариства
«Юженергобуд» у формі поточного ремонту третього поверху нежитлової будівлі інфекційного 
корпусу комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»
Южноукраїнської міської ради

 

З метою оперативного реагування, протидії поширенню COVID-19, та інших інфекційних хвороб, відповідно до ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2000 року № 1222 «Про затвердження Порядку отримання благодійних (добровільних) внесків і пожертв від юридичних та фізичних осіб бюджетними установами і закладами освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, науки, спорту та фізичного виховання для потреб їх фінансування» та від 17 серпня 1998 року № 1295 «Про затвердження Порядку розподілу товарів, отриманих як благодійна допомога, та контролю за цільовим розподілом благодійної допомоги у вигляді наданих послуг або виконання робіт», беручи до уваги лист приватного акціонерного товариства «Юженергобуд» (далі - ПрАТ «Юженергобуд») щодо безоплатної допомоги у формі поточного ремонту третього поверху нежитлової будівлі інфекційного корпусу комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради від 24 березня 2020 № 218-2020, рекомендацію постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін, постійної комісії міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань від 26.05.2020 №5/92, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на отримання благодійної допомоги від ПрАТ «Юженергобуд» у формі поточного ремонту третього поверху нежитлової будівлі інфекційного корпусу комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради за адресою: Миколаївська область, місто Южноукраїнськ, вулиця Миру, будинок 11.

2. Благодійна допомога, визначена п.1 цього рішення, приймається від імені та в інтересах територіальної громади міста Южноукраїнська та передаватиметься в комунальну власність виключно за цільовим призначенням.

3. Визначити комунальне некомерційне підприємство «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради (Шикерська) отримувачем благодійної допомоги, визначеної п.1 цього рішення.

4. Комунальному некомерційному підприємству «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради (Шикерська) після завершення поточного ремонту третього поверху нежитлової будівлі інфекційного корпусу за адресою: Миколаївська область, місто Южноукраїнськ, вулиця Миру, будинок 11, поставити на облік вартість проведених робіт (ремонту) згідно з нормами чинного законодавства України.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв'язку, будівництва (Носан), постійну комісію міської ради з питань управління комунальною власністю, адміністративно-територіального устрою, розвитку громади, децентралізації, інновацій та інвестицій (Зеленюк) та першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

Міський голова                                                        В.К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

директор ДСПтаОЗ

_________________ Е.Е. Гехад