НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про затвердження фінансового плану та плану фонду оплати праці на 2020 рік комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»


Версія для друку

від 27.05.2020 Дата оприлюднення: 27.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  “______” ________ 2020   №  ______

 

Про затвердження фінансового плану та плану фонду оплати праці на 2020 рік 
комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

 

З метою ефективного прогнозування показників фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (далі – КП ТВКГ), оцінки його фінансового стану, вчасного оперативного реагування й прийняття управлінських рішень, скерованих на зміцнення фінансового стану підприємства, забезпечення їх фінансової стабільності, враховуючи результати розгляду проєкту фінансового плану та плану фонду оплати праці КП ТВКГ на 2020 рік, на засіданні комісії з розгляду проєктів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності,  внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням (копія протоколу додається), враховуючи рішення виконавчого комітету від 27.01.2016 № 04 «Про звітність комунальних підприємств», Статут КП ТВКГ, керуючись ст.17, пп. 4 п. «а» ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити фінансовий план та план фонду оплати праці на 2020 рік комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» (додається).

2. Дозволити  КП ТВКГ (Миськів) збільшувати окремі статті витрат за рахунок зменшення інших статей витрат та/або збільшення доходів за умови погодження такого збільшення комісією з розгляду проєктів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності,  внесення до них зауважень і пропозицій, здійснення контролю за їх виконанням.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

            Міський голова                                                                    В.К Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник управління економічного розвитку

Южноукраїнської міської ради

 __________________І.В.Петрик

 2-11-24