НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання дозволу державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування опор ПЛ – 35 кВ «Жилпосьолок – 1», «Жилпосьолок - 2» в промисловій зоні міста Южноукраїнська Миколаївської області


Версія для друку

від 20.05.2020 Дата оприлюднення: 20.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

 

від  “___” _______ 2020   № _________                           

__________сесії __________скликання               

 

Про надання дозволу державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія
«Енергоатом» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне
користування для будівництва та обслуговування опор ПЛ – 35 кВ «Жилпосьолок – 1»,
«Жилпосьолок - 2» в промисловій зоні міста Южноукраїнська Миколаївської області

 

Розглянувши заяву державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» - за підписом уповноваженої особи заступника генерального директора відокремленого підрозділу «Южно-Українська атомна електрична станція» Фоміна Ю.К. від 07.04.2020 (додається), відповідно до ст. ст. 12, 19, 92, 116, 123 Земельного кодексу України, ст. 25 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування опор ПЛ – 35 кВ «Жилпосьолок – 1», «Жилпосьолок - 2» в промисловій зоні міста Южноукраїнська Миколаївської області, орієнтовною загальною  площею 0,214 га, із категорії земель - землі промисловості, транспорту, зв’язку енергетики, оборони та іншого призначення, за основним цільовим призначенням – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

2. Державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» виготовити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у двох оригінальних примірниках.

3. Державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» подати на розгляд та затвердження проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки не пізніше як у шестимісячний строк.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та зовнішньоекономічної діяльності (Снітков) і першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

 

Міський голова                                                                                   В.К. Пароконний

 

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

начальник УЕОНС та ЗВ ЮМР

____________ Майстренко Л.П.