НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про виділення коштів з Фонду міської ради на виконання  депутатських повноважень


Версія для друку

від 12.05.2020 Дата оприлюднення: 12.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

від  “______” __________ 2020  №  _______                          

________ сесії __________скликання 

 

Про виділення коштів з Фонду міської ради
на виконання  депутатських повноважень

 

Відповідно до ст.26, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2, 3, 6 ст.30 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», рішення Южноукраїнської міської ради від 14.12.2017 №919 «Про затвердження Програми та Положення «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2018 - 2020 роки», на підставі Висновків про виділення коштів, Южноукраїнська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 7,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.Б.) на лікування (копія Висновку (І) додається).

2. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 10,0 тис.грн. на надання матеріальної допомоги (П.І.Б.) на лікування онкологічного захворювання (копія Висновку (ІІ) додається).

3. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 15,0 тис.грн. на придбання комп’ютерної техніки (ноутбуку) для лікаря загальної практики – сімейного лікаря, педіатра (П.І.Б.) (копія Висновку (ІІІ) додається).

4. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 9,546 тис.грн. на придбання рецеркуляторів бактеріоцидних «Аерекс – Стандарт» для лікаря загальної практики – сімейного лікаря, педіатра (П.І.Б.) (копія Висновку (ІV) додається).

5. Виділити кошти з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень у сумі 10,005 тис.грн. на придбання пісочниці – трансформера для заміни на прогулянковому майданчику групи №17 комунального закладу «Центр розвитку дитини «Гармонія»» (копія Висновку (V) додається).

6. Фінансовому управлінню (Гончарова) включити кошти у сумі 51,551 тис.грн., виділені з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень, до проекту рішення Южноукраїнської міської ради «Про внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська на 2020 рік».

7. Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.1 – 4  у загальній сумі 41,546 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» визначити департамент соціальних питань і охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради.

8. Головним розпорядником бюджетних коштів, виділених з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень відповідно до п.5  у загальній сумі 10,005 тис.грн. на виконання Програми «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» визначити управління освіти Южноукраїнської міської ради.

9. Контроль  за  виконанням  цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально – економічного і культурного розвитку, планування  та  обліку, підприємництва, бюджету, фінансів і цін (Курдасов) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М. 

 

 

Міський голова                                                                                        В.К.Пароконний

 

 

 

 

У відповідності до посадового обов’язку,

начальник фінансового управління

Южноукраїнської міської ради

                               Т.О. Гончарова