НОРМАТИВНІ АКТИ

ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА ВИКОНКОМУ

Про надання згоди на безоплатну передачу витрат з балансу департаменту інфраструктури  міського господарства Южноукраїнської міської ради на баланс управляння освіти Южноукраїнської міської ради


Версія для друку

від 12.05.2020 Дата оприлюднення: 12.05.2020

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від  «_____»  _______  2020   №  ______

 

Про надання згоди на безоплатну передачу витрат з балансу департаменту інфраструктури 
міського господарства Южноукраїнської міської ради на баланс управляння освіти
Южноукраїнської міської ради

 

Враховуючи лист управління освіти від 24.04.2020 № 677/01-15, бухгалтерську довідку департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради від 07.05.2020 № 230 (додаються), керуючись п.1 ст. 29, п. 1 ст. 30,  п. «б» ч.1 ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати згоду на безоплатну передачу витрат з проведених робіт по об’єкту та технічної документації з балансу департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (Волчко) на баланс управляння освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) (додаток).

2. Департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради (Волчко) зняти з балансу вартість проведених робіт по об’єкту, зазначеного в п.1 даного рішення.

3. Управлінню освіти Южноукраїнської міської ради (Сінчук) поставити на облік вартість проведених робіт згідно з додатком.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцу Г.Ф.

 

 

       

Міський голова                                                                   В. К. Пароконний

 

 

Погоджено у відповідності до посадового обов’язку,

директор департаменту інфраструктури міського

господарства Южноукраїнської міської ради

________________Х.Д.Волчко